Закон і Бізнес


ВРП розгляне повідомлення про втручання в діяльність 3 суддів


.

18.11.2021 09:16
2120

Сьогодні, 18 листопада, Вища рада правосуддя розгляне повідомлення про втручання в діяльність 3 суддів щодо здійснення правосуддя.


Проект порядку денного засідання ВРП розміщено на сайті Ради, передає «Закон і Бізнес».

Порядок денний № 83

засідання Вищої ради правосуддя

18 листопада 2021 року

1. Про публічне звернення Вищої ради правосуддя.

2. Розгляд звернення голови громадської організації «Всеукраїнська асоціація суддів у відставці» НЕВ'ЯДОМСЬКОГО Дениса Володимировича про вжиття заходів щодо забезпечення незалежності суддів та авторитету правосуддя.

3. Розгляд повідомлення судді Красногвардійського районного суду міста Дніпропетровська ПРИВАЛІХІНОЇ Анастасії Ігорівни про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя.

4. Розгляд повідомлення судді Московського районного суду міста Харкова  ДОВГОТЬКО Тетяни Миколаївни про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя.

5. Розгляд повідомлення судді Харківського районного суду Харківської області КАРАСАВИ  Ірини Олексіївни про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя.

6. Про затвердження висновків членів Вищої ради правосуддя про відсутність підстав для вжиття заходів щодо забезпечення незалежності суддів та авторитету правосуддя:

1) Краснощокової Н.С. – за повідомленням судді Дзержинського районного суду міста Харкова СЕМІРЯДА Ігоря Васильовича;

2) Маловацького О.В. – за повідомленням суддів Харківського апеляційного суду КОТЕЛЕВЕЦЬ Алли Вікторівни, КРУГОВОЇ Світлани Самуїлівни, ПИЛИПЧУК Наталії Петрівни.

7. Різне. 

Закон і Бізнес