Закон і Бізнес


Гнівний коментар


№46 (1552) 13.11—19.11.2021
4058

Конфлікт між учителем та учнями — невиняткове явище в школі. Однак буває, що просте непорозуміння може призвести до серйозних суперечок, розбиратися з якими доведеться правоохоронцям.


Американка отримала звання «Вчитель року», а через 2 дні її заарештували за нанесення тілесних ушкоджень учениці. Причиною конфлікту стало звинувачення в расизмі, пише Insider.

Нове звання вчительки не сподобалося одній з її учениць. Дівчина вирішила написати гнівний коментар у соціальній мережі під дописом про нагородження. Учениця заявила, що вчителька некоректно висловилася щодо темношкірих людей під час занять. Урешті-решт педагог зізналася, що й справді вжила образливий расистський термін.

У поліції повідомили, що жінка запросила ученицю особисто обговорити цей інцидент. За словами дівчини, під час зустрічі вчителька кілька разів її вдарила.

У свою чергу педагог все заперечує. Вона стверджує, що вирішила поговорити з ученицею, оскільки сприйняла її коментар як погрозу. Однак правоохоронці арештували жінку для з’ясування всіх обставин інциденту.