Закон і Бізнес


Крок назустріч


Анатолій Телявський на круглому столі «Закон 5660».

№46 (1552) 13.11—19.11.2021
2254

Заступник голови правління об’єднання приватних виконавців «ФАКТ» Анатолій Телявський взяв участь у круглому столі «Закон 5660».


Захід було присвячено дискусії щодо фундаментального для приватних виконавців законопроекту «Про примусове виконання рішень» (№5660). Організатором круглого столу виступила Агенція з питань виконання рішень.

У круглому столі взяли участь керівники Асоціації приватних виконавців України та інші експерти, які долучалися до розробки і просування проекту закону.

«Ситуація, за якої в Україні існує Державна виконавча служба Міністерства юстиції та інститут приватних виконавців, підтверджує правило, що робити щось наполовину — не робити нічого. Наша держава повинна остаточно визначитися, яким шляхом реформування системи примусового виконання рішень ми маємо рухатися», — зазначив А.Телявський. Спікер додав, що приватні виконавці за 4 роки своєї роботи вже довели свою безумовно більшу ефективність у порівнянні з відповідною державною службою. 

«Законопроект №5660 — це ще один крок назустріч розвитку інституту приватних виконавців України і затвердженню повноцінної приватної системи примусового виконання рішень в Україні», — прокоментував А.Телявський.