Закон і Бізнес


САУ відновлює роботу у регіонах


.

29.10.2021 10:14
3070

У Києві, Запорізькій, Донецькій, Миколаївській та Рівненській областях відновлюється робота регіональних відділень громадської організації «Спілка адвокатів Україні».


Відповідне рішення ухвалене під час першого засідання правління САУ в оновленому складі, передає «Закон і Бізнес» з посиланням на прес-службу Спілки.

Виконувати обов’язки голови відділення у Києві доручили Віталію Сердюку, у Рівненській області - Михайлу Давидюку.  Аби налагодити співпрацю із керівниками регіональних відділень, правління вирішило провести розширене засідання.

Окрема подяка пролунала Олексію Фазекошу, який зробив Закарпатське відділення Спілки одним із найпотужніших осередків, що об'єднав адвокатів. Оскільки його обрали на посаду віце-президента САУ, правлінням було призначено нового голову цього відділення САУ. Нею стала Лариса Холмогорова.

Також у САУ створено низку допоміжних і консультативних органів:

- науково-методичну раду, яку очолила Алла Лесько;

- раду старійшин, головою якої призначено Галину Ковбасинську;

- комітет з безоплатної правової допомоги, яким керуватиме Богдан Кушнір.

Головою комітету з питань взаємодії з органами влади призначено Євгена Солодка. Володимир Ємельянов очолив комітет з міжнародних зв’язків. Виконавчий директор САУ Тетяна Красник очолила комітет з питань протидії булінгу. Також створено тимчасову комісію з інвентаризації майнових прав, головою затверджено Сергія Тарасюка.

Також правління обговорило створення номінаційного комітету САУ, модернізацію діючих нагород спілки та розробку нових відзнак. На завершення засідання правлінням затверджено кошторис організації та секретаріату.

Нагадаємо, у серпні під час чергового з’їзду Спілки адвокатів України переобрали керівництво.

Закон і Бізнес