Закон і Бізнес


ОАСК про штраф голові: напевно у ВАКС своя правосвідомість


.

29.09.2021 18:38
2567

«Напевно, що у ВАКС і НАБУ свій особливий закон, своя правосвідомість і правозастосування, або вони вчились не в українських вишах. А можливо, ці особи країну проживання переплутали, або послуговуються якимись директивами чи меморандумами».


Так в Окружному адміністративному суді прокоментували появу інформації про те, що Вищий антикорупційний суд наклав на голову Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка штраф у розмірі 4540 грн, передає «Закон і Бізнес».

У зв’язку із цим в ОАСК звернули увагу на те, що голова суду неодноразово заявляв, що відповідно до закону, він не має статусу підозрюваного у справі щодо якої його нібито викликали. «Зазначимо, що це не лише його особиста позиція, але й позиція українського суду, Вищої ради правосуддя, Офісу Генерального прокурора України і найголовніше – позиція українського закону», - зазначається у повідомленні прес-служби ОАСК.

Також в суді зауважують, що деяким особам рано чи пізно український закон доведеться прочитати і виконати, а найголовніше – відповідати за його систематичне ігнорування.

Закон і Бізнес