Закон і Бізнес


Проблеми міжнародної торгівлі обговорюють адвокати та бізнес


.

24.09.2021 09:49
2497

У Києві стартував Форум «Law & Trade. Право. Бізнес. Торгівля» який традиційно об’єднує зусилля бізнесу та адвокатури для обговорення проблем у сфері міжнародної торгівлі та захисту бізнесу.


Захід Асоціації адвокатів України проходить в столичному IQ Business Center, а також транслюється онлайн, передає «Закон і Бізнес».

Організатор запевняє, що представники бізнесу отримають корисні поради від адвокатів щодо захисту їх діяльності, дізнаються про різні точки зору щодо вирішення своїх проблем, зможуть задати питання та отримати рекомендації від найкращих експертів. Для in-house юристів передбачено обговорення найпроблемніших тем, реальні кейси та поради щодо ефективної співпраці з адвокатами. Адвокати у свою чергу отримають можливість дізнатися найактуальніші питання безпосередньо від представників бізнесу, та зможуть розширити свій кругозір у сфері бізнесових потреб.

Серед тем до обговорення заявлені:

- податкова практика та зовнішньоекономічна діяльність

- електронна комерція, інтернет-бізнес;

- Торговельне право, митниця, спори щодо зовнішньоекономічної діяльності;

- інвестування, міжнародна торгівля, комплаєнс.

Спікерами виступають представники бізнес-спільноти, іn-house lawyers, провідні адвокати, міжнародні експерти, судді та інші експерти.

Докладніше із програмою можна ознайомитися за посиланням.

Закон і Бізнес