Закон і Бізнес


Стартував прийом документів до етичної ради: список для кандидатів


.

22.09.2021 14:57
2218

Сьогодні, 22 вересня, розпочався прийом документів від кандидатів на посаду члена Етичної ради, що формуватиме Вищу раду правосуддя, за квотою Ради суддів України.


Список документів, які кандидату необхідно подати до РСУ, визначений Положенням про проведення добору на посаду члена Етичної ради для формування списку кандидатів до Першого складу Етичної ради за квотою Ради суддів України, затвердженим рішенням РСУ від 21.09.2021 №46, передає «Закон і Бізнес».

Згідно із Положенням, всі кандидати повинні подавати чи надсилати свої документи виключно особисто до 17:00 21 жовтня 2021 року безпосередньо до Ради суддів України (вул. Липська, 18/5, м. Київ) або відправити відскановані файли у форматі pdf на електронну пошту davidenko@court.gov.ua.

Для участі в доборі необхідно подати такі документи:

1) заява кандидата про намір взяти участь у доборі на посаду члена Етичної ради за квотою Ради суддів України;

2) біографічна довідка;

3) мотиваційний лист, у якому викладаються мотиви бути призначеним на посаду члена Етичної ради за квотою Ради суддів України;

4) копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України (паспорт);

5) копія трудової книжки, послужного списку (за наявності);

6) документи, що підтверджують статус судді або судді у відставці;

7) копія диплома про вищу юридичну освіту (з додатками), здобуту в Україні, та/або копії документів про вищу юридичну освіту, здобуту за кордоном, разом із копіями документів, що підтверджують їх визнання в Україні, а також копії документів про науковий ступінь, вчене звання (за наявності);

8) письмова згода на обробку персональних даних та оприлюднення копій документів;

9) копія рішення про успішне проходження кваліфікаційного оцінювання судді;

10) документи на підтвердження бездоганної ділової репутації, високих професійних якостей, суспільного авторитету (за наявності);

11) документи, які підтверджують відповідність кандидата вимогам частини 10 статті 6 Закону України "Про вищу раду правосуддя".

12) документи, які підтверджують досвід роботи не менше п’ятнадцяти років із здійснення судочинства або адвокатської чи прокурорської діяльності, або наукової діяльності у галузі права.

Закон і Бізнес