Закон і Бізнес


ADER HABER співпрацюватиме з Асоціацією фінансових інституцій


.

06.09.2021 15:22
1496

ADER HABER та Асоціація фінансових інституцій уклали меморандум про співпрацю. Обидва професійні об’єднання спільно сприятимуть правовій обізнаності суспільства у сфері небанківських фінансових послуг та захисту інтересів учасників ринку.


Юрій Петренко, керуючий партнер ADER HABER Law Firm: «Сьогодні регуляторне поле для небанківських фінансових установ активно удосконалюється. Парламент розглядає нові закони про фінансові послуги та фінансові компанії, страхування та кредитні спілки. Посилюється відповідальність і для когось є ризик із цією відповідальністю не впоратися. Адже, щоб відповідати новим стандартам, потрібно переглянути свої бізнес-процеси, перебудувати внутрішні процедури, посилити комплаєнс-контроль.

Тому зараз ми протягуємо руку співпраці всім гравцям ринку. Компанія ADER HABER Law Firm стає юридичним партнером Асоціації фінансових інституцій. Багато років поспіль ми є лідером юридичного ринку у сфері банківського та фінансового права. Ми володіємо практикою консультування банків, а також позичальників щодо надання фінансування та реструктуризації заборгованості, представництва інтересів у відносинах з регуляторами. Наші юристи беруть участь у розробці законодавчих ініціатив, спрямованих на вдосконалення фінансового ринку, і до наших рекомендацій прислухаються».

Владислав Блідченко, генеральний директор Асоціація фінансових інституцій: «Дві професійних організації сьогодні домовилися координувати представництво інтересів учасників ринку у відносинах з органами державної влади, а також органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності, громадськими об’єднаннями та міжнародними організаціями».

Закон і Бізнес