Закон і Бізнес


Ціна минулого


№36 (1542) 04.09—10.09.2021
2804

Для багатьох фотографії, відео та інші дрібнички — як щоденник життя. І якщо хтось зазіхає на минуле, допомагаючи його позбутися, навіть рідним людям цього можуть не пробачити.


43-річний Девід Веркінг після розлучення жив у батьківському будинку. Потім переїхав до іншого штату і раптом виявив, що його колекція фільмів і журналів щезла. «Відверто кажучи, Девіде, я надав тобі велику послугу, позбувшись цього мотлоху», — заявив батько постраждалого в електронному листі. Річ у тім, що Д.Веркінг як порноактор знявся в тисячі фільмів, розчарувався в професії та став священиком.

Утім, сан не допоміг пробачити батьків, і син подав позов. У результаті суд у Мічигані, США, зобов’язав батьків виплатити йому $29 тис. за втрачену колекцію порно, як її оцінила експертиза, повідомляє The Guardian.

 

Крім цього, подружжя повинне відшкодувати витрати на адвоката в розмірі $14,5 тис. При винесенні рішення окружний суддя Пол Мелоні зазначив, що подружжя не змогло підтвердити законність знищення чужої власності, яка йому не подобається.