Закон і Бізнес


На міцних позиціях


.

№35 (1541) 25.08—03.09.2021
2477

Юридична компанія ADER HABER учергове відзначена в рейтингу провідних юридичних фірм України Ukrainian Law Firms 2021 за всіма ключовими для компанії напрямками.


Так, команда опинилась у ТОП-3 серед фірм-лідерів у сімейному праві під керівництвом практики Тетяни Іванович. А також у ТОП-5 у рубриках «Agribusiness» та «Retail» із експертами напрямків Олександрою Федотовою та Тетяною Данильцевою.

У галузі «Real Estate, Construction, Land» компанія посіла 8-ме місце серед фірм-лідерів та 5-те місце у індивідуальному рейтингу.  Вперше у рейтинговому огляді галузі зазначені члени команди практики «Нерухомості, Будівництва та Земельного права» - старші юристи Дмитро Ніколов, Ярослава Лаган, Артем Віценко

У галузі «Bankruptcy» на чолі з керівником практики «Банкрутства та Фінансової реструктуризації» Олександром Удовиченко компанія опинилась у 10-тці кращих.

Відомою фірмою визнана ADER HABER у галузях «Litigation», «Tax Litigation», «Criminal Law, White Collar Crime» та «Labor&Employment». Серед юристів відзначено керуючого партнера фірми Юрія Петренко, партнера Андрія Гвоздецького та радника компанії Елеонору Салову.