Закон і Бізнес


Вікенд із друзями


Головне у такому відпочинку — не дивуватися нічому зранку.

№34 (1540) 14.08—24.08.2021
2999

Романтична відпустка — це, звичайно, здорово, але куди відправитися просто із друзями? Експерти з’ясували, які міста обирають ті, хто хоче організувати, наприклад, парубочу вечірку.


У топ-шість кращих місць для такого відпочинку увійшли Лас-Вегас, Бангкок і Монреаль. Такий рейтинг склав портал Travel Daily News.

До списку також потрапили курорти Іспанії, відпочинок на яких цінять як любителі активних розваг, так і ті, хто віддає перевагу більш спокійне проведення часу. Так, на Ібіці можна будь-коли орендувати човен, зайнятися парасейлінгом, глибоководною риболовлею або плаванням з аквалангом. А в Барселоні — відвідати відомі на весь світ туристичні пам’ятки або сходити з друзями на футбольний матч.

Любителям галасливих веселощів портал пропонує відзначити кінець холостяцького життя в США або Канаді. Так, Майамі та Монреаль будуть до вподоби тим, хто шукає захоплююче нічне життя, вечірки біля басейну та приватні заходи. А в Лас-Вегас рекомендують поїхати тим, хто давно мріяв відвідати одні з кращих казино в світі.

Серед рекомендованих місць для відпочинку з друзями вказано Бангкок, де між походами в бари можна насолодитися прекрасними пляжами, численними масажними салонами і дорогими спа.

Втім, у хорошій чоловічій компанії можна знайти розваги навіть просто виїхавши за місто.