Закон і Бізнес


Навісити «мокруху»


№32-33 (1538-1539) 07.08—13.08.2021
2966

Страхова компанія вимагає передати їй право вимоги щодо боргу відповідача. Проте останній, схоже, заручився підтримкою винахідливого знайомого, який повідомив суд про злочинні наміри позивача.


Андрея Мельник з Шаргородського районного суду Вінницької обл. розглядає цивільну справу за позовом товариства про відшкодування збитків у порядку суброгації. 

Днями до суду зателефонував представник однієї ГО, і повідомив помічника судді, що А.Мельник винесла неправосудне рішення – відкрила провадження в даній справі. Мовляв, зараз він знаходиться у підвалі будинку, де щойно вбили людину, і що в убивстві він звинуватить суддю та її помічника, а також надішле дане відео до суду. 

Також чоловік стверджував, що «страхова» хоче забрати у відповідача дитину, щоб продати її, а за таке він «розстрілює». А ще вимагав від співрозмовника проведення засідання в зазначений день у форматі відеоконференції, а також лякав зверненнями до Вищої ради правосуддя.

Законниця повідомила, що в той день громадянин телефонував тричі, а потім третирував працівників суду ще 2 дні. Тож А.Мельник повідомила ВРП (№3214/0/6-21) та Генерального прокурора про втручання в її діяльність.