Закон і Бізнес


Об’єкти держмайна під оренду зібрали на одному сайті


.

21.07.2021 15:15
2734

Відтепер кожен бажаючий може отримати інформацію про всі вакантні для оренди об’єкти державної нерухомості та переглянути всі дані для ухвалення зваженого рішення про участь в онлайн-аукціоні з його оренди.


Фонд державного майна України презентував новий сайт з оренди об’єктів державного майна, передає «Закон і Бізнес».

Повідомляється, що користувач сайту може дізнатися все про цікавий об’єкт за фотографіями та поверховим планом, які в публікуються на сайті. За допомогою пошукових фільтрів, користувач зможе знайти для себе той об’єкт нерухомості, який відповідає його потребам: регіон розташування, тип нерухомості, метраж, поверх розташування, ціновий діапазон стартової орендної плати, наявність тих або інших комунікацій та інше.

Глава ФДМУ Дмитро Сенниченко заявив, що сайт orenda.gov.ua стане публічною частиною комплексної Системи автоматизації процесів оренди державного майна в Україні.

Основна мета сайту – усунути зловживання у сфері оренди держмайна шляхом максимальної автоматизації процесів щодо створення, підписання, оприлюднення документів і рішень, пов’язаних з передачею в оренду державного майна.

Закон і Бізнес