Закон і Бізнес


Незадеклароване кохання


.

№23 (1529) 05.06—11.06.2021
6025

Більш як 3 роки тому суддя Андрій Бойчук з Приморського районного суду Одеської області задовольнив заяву про розірвання шлюбу. Відтоді відповідачка переслідує його і наразі їх «стосунки» вийшли на новий рівень.


Два місяці тому жінка відшукала персональні дані володаря мантії, і почала переслідування по-новому. Тепер вона тероризує суддю та його близьких листами та дзвінками. 

Наприклад, надсилає фото нецензурного змісту, погрожує, що всупереч бажанню законника вони будуть разом. І навіть вимагає внести її в офіційну декларацію, адже впевнена, що є дружиною А.Бойчука. Суддя зазначає, що в нього є всі підстави вважати, що людина має психічний розлад. 

Вона переслідує свою «жертву» не лише на робочому місці, а й біля будинку, чому є відеодокази. Та у квітні розлучена законником стала вимагати від нього грошового забезпечення — оплати стоматологічних послуг, спортзалу, покупки прикрас. Інакше обіцяє позбавити суддю кар’єри, написавши скарги в усі інстанції.

Служитель Феміди неодноразово звертався до Вищої ради правосуддя, а також до правоохоронних органів – з заявою за ст.214 Кримінального кодексу (початок досудового розслідування). Тож А.Бойчук утрете написав до ВРП (№2327/0/6-21) з проханням вжити заходів. 

Про розлучену жінку, що почала переслідування судді із дописів в соцмережах, «ЗіБ» вже писав. Виявилося, що сторона справи була однією з присяжних у Приморському райсуді.