Закон і Бізнес


Уникнення «сюрпризів»


.

№19-20 (1525-1526) 15.05—21.05.2021
2515

GOLAW запрошує приєднатися до вебінару «Постійні представництва та нерезиденти: питання реєстрації, співпраці та перевірок», який відбудеться 20 травня.


Зміни в оподаткуванні постійних представництв, реєстрації нерезидентів та ділової мети вимагають особливої уваги представників бізнесу, які працюють із нерезидентами. Інколи ситуація вимагає і повного перегляду діяльності компанії, аби уникнути неприємних сюрпризів.

Партнер GOLAW, адвокат Ірина Кальницька та старший юрист GOLAW, адвокат Олена Сулима на практичних прикладах розглянуть останні зміни та детально розберуть проблемні питання, що виникають у представництв нерезидентів, українських компаній, які співпрацюють із нерезидентами, та власне іноземних компаній, в яких є бізнес-присутність в Україні.

Серед тем до обговорення особливості співпраці із нерезидентами з 2021 року; питання перереєстрації представництв; проблемні аспекти обліку та сплати податку нерезидентом. Спікери звернуть увагу і на особливості проведення та оскарження податкових перевірок діяльності нерезидентів, а також на запити від податкової щодо діяльності нерезидента.