Закон і Бізнес


Юридичні аспекти сімейних стосунків розглянуть правники


.

06.05.2021 13:59
2443

Розмір аліментів, батьківська відповідальність та поділ майна при фактичному шлюбі - ці питання стануть предметом розгляду трьох вебінарів, які організує Асоціація правників України.


Про нюанси сімейного законодавства йтиметься 17, 19 і 21 травня на спеціальній серії вебінарів, організованій комітетом АПУ з цивільного, сімейного та спадкового права, передає «Закон і Бізнес».

Планується порушити такі теми, як нагальні нюанси сімейного законодавства, останньої практики, найдієвіші стратегії й тактики захисту, інтереси дитини та розмір аліментів, співвідношення прав стягувача та обов’язків платника аліментів, аліментний договір: ключові положення для платника, запобіжники та механізми контролю, судовий наказ про стягнення аліментів і захист інтересів платника аліментів у позовному провадженні, Гаазька Конвенції про юрисдикцію, право, що застосовується, визнання, виконання та співробітництво щодо батьківської відповідальності та заходів захисту дітей.

Серед спікерів заходу — представники Ради комітету АПУ, радниця ЮФ Asters Ольга Лепіхіна та старший юрист AGA Partners Олександр Губін. 

Детальніше про заходи можна прочитати на сайті організатора за посиланням.

Закон і Бізнес