Закон і Бізнес


Як жінці поєднати кар`єру юриста і родину обговорять експерти на форумі


.

29.04.2021 15:15
2411

Проблема розкриття лідерського потенціалу жінок-юристів, а також питання поєднання професійних успіхів із вихованням дітей, обговорять правники під час ІІ Форуму жіночого лідерства.


Захід, організований Асоціацією правників України, відбудеться 3 червня 2021 року з 12:00 до 18:00 у Києві, передає «Закон і Бізнес».

Організатори запевняють, що вони створили унікальний майданчик для розвитку та навчання, народження ідей і проектів, обміну досвідом, натхнення, нетворкінгу та розкриття лідерського потенціалу жінок в професії. “Боротьба зі стереотипами та гендерною нерівністю, створення довірчого середовища для особистого та професійного розвитку — це про ІІ Форум жіночого лідерства», - вважають в АПУ.

У попередній програмі Форуму панельні дискусії та сесії:

- лідерство 2021;

- мама юрист – очима дітей. Як поєднувати лідерство в професії і виховання дітей?;

- який меседж транслює стиль жінки та її поведінка?

Також в рамках заходу відбудеться майстер-клас на тему «Сила імпровізації».

До участі в обговоренні запрошено суддю Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Наталію Блажівську,  суддю Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду Олену Кібенко, заступницю міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Валерію Коломієць, директора з юридичних питань і комплайнс Нестле Україна і Молдова  Наталію Лису, керуючого партнера київського офісу CMS Reich-Rohrwig Hainz Марію Орлик, заступницю міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Світлану Панаіотіді, директора з правового забезпечення Групи Метінвест Світлану Романову. Чоловічий погляд на проблему висловить Роман Бондар, перший заступник генерального директора Укроборонпрому; екс-керуючий партнер компанії Odgers Berndtson Ukraine. Основним спікером заходу стане українська телеведуча, громадська діячка, засновниця серії благодійних заходів «Charity weekend», почесний посол фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Марія Єфросініна.

Докладніше про захід можна дізнатися за посиланням.

Закон і Бізнес