Закон і Бізнес


Рекомендації для судів на час карантину обговорять експерти


.

21.04.2021 08:53
2293

Уніфіковані рекомендації для судів України щодо безпечної роботи під час карантину обговорять експерти на презентації документу.


Презентація і обговорення рекомендацій, розроблених Вищою радою правосуддя спільно із Консультативною місією Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України пройде 21 квітня 2021 року з 11:00 до 13:00 в онлайн-режимі, передає «Закон і Бізнес».

Документ стосується доступу до правосуддя, організації робочого процесу та протиепідемічних заходів у приміщенні та на робочому місці в умовах пандемії.

Участь у заході візьмуть представники Вищої ради правосуддя, Консультативної місії Європейського Союзу в Україні, Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), Центру громадського здоров’я МОЗ України, Міністерства охорони здоров’я України, Управління Верховного Комісара ООН з прав людини, Національної асоціації адвокатів України, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, Служби судової охорони, Міністерства юстиції України, Офісу Генерального прокурора України, очільники судових інституцій усіх юрисдикцій та інстанцій.  

Переглянути онлайн-трансляцію заходу можна за посиланням.

Закон і Бізнес