Закон і Бізнес


Правники розігрують «Хабар за добро»


.

21.05.2021 09:09
4339

Правники традиційно асоціюються з професіями адвокатів, прокурорів та суддів. А от у Львові один з юристів під пильним оком сотень колег приміряє на собі роль хабарника.


Сьогодні, 21 травня, о 12:00 за адресою м. Львів, вул. Старознесенська, 70 розпочинається II Lviv Legal Criminal Talks – форум, в ході якого учасникам запропонують інтерактивну гру «Хабар за добро», передає «Закон і Бізнес» з посиланням на організатора заходу - відділення Асоціації правників України у Львівській області

У форматі case-study  юристи, представники держсектору, суддівського корпусу та антикорупційних органів візьмуть участь у симуляції судового засідання із розгляду клопотання сторони обвинувачення про застосування до підозрюваного запобіжного заходу.

Згідно із програмою форуму, правники також обговорять тенденції в криміналі сезону «Весна-літо 2021» (викривачі корупції, екстрадиція та Інтерпол, управління АРМА арештованими активами), а також проблеми зловживання процесуальними правами (відсутність достатніх законодавчих механізмів для протидії зловживанню, аналіз практики Верховного Суду та ВАКС на предмет зловживання адвокатами процесуальними правами).

Закон і Бізнес