Закон і Бізнес


Створення нового громадського руху анонсував О.Фазекош


.

06.04.2021 11:18
2679

На Закарпатті створюється новий громадський рух «Духовна парадигма XXI століття», у який увійдуть відомі духовники, журналісти, представники силових структур та політики.


Про таке рішення розповів президент Асоціації захисту прав правників, голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош, який нещодавно переніс тяжку хворобу, яка спонукала його переосмислити власні цінності, змінити критерії світосприйняття та пріоритети діяльності.

«Організації бути, бо є широкий інтерес, - зазначив він. – Сьогодні багато чесних, сміливих людей нас підтримують у створенні нового громадського руху. Я вже мав розмови з авторитетними духовниками, журналістами і політиками з цього приводу».

Голова АЗПП зауважив, що «Духовна парадигма XXI століття» не матиме одноосібного голову. Громадський рух реалізовуватиме свої завдання через колективне керівництво.

Серед головних засад діяльності організації О.Фазекош назвав забезпечення справедливості та впровадження в Україні нового розуміння успішності. «Маємо прагнути, аби у нас був не тільки закон, але й справедливість. Бо без справедливості можуть бути будь-які закони, - зауважив він. - Я також звертаюся до тих людей, які вважають себе успішними. Сьогодні ми маємо змінити розуміння цього поняття. Успішність – це ділитися з людьми, допомагати їм, не жити у відірваному світі матеріальних цінностей».

«Україну має врятувати добро. Я вірю в українську адвокатуру і силу народу, знаю, що Україна буде правовою державою, і сподіваюсь на божу допомогу», - резюмував очільник РАЗО.

Закон і Бізнес