Закон і Бізнес


РАЗО допомогла утворити осередок ділових жінок


.

19.03.2021 13:48
2298

В офісі Ради адвокатів Закарпатської області відбулися установчі збори громадської організації «Асоціація ділових жінок Закарпаття».


Головою організації стала депутат Закарпатської обласної ради Андріана Сушко.

Привітав очільницю новоствореної громадської організації президент Асоціації захисту прав правників, голова РАЗО Олексій Фазекош. «Такі організації не тільки відповідають гендерним тенденціям, як можна вітати, а і дають надію, що Україна стане економічно потужною, демократичною державою», - зазначив він.

В рамках авторської програми «Погляд Фазекоша», А.Сушко пояснила причини утворення громадської організації та поділилася планами на майбутнє. «Ми плануємо багато проектів і для їхньої реалізації недостатньо наявних політичних ініціатив», - зауважила вона. – Тому для підтримки жіночого руху виникла потреба у створенні громадської організації, яка могла б реалізовувати різноманітні грантові і іноваційні програми і залучати їх для нашого регіону».

Керівник Асоціації висловила сподівання, що новоутворена організація стане в регіоні справжнім осередком ділових жінок. «Адже багато жінок відчувають себе нереалізованими, при цьому можуть багато що зробити і порадити, - пояснила А.Сушко. - Якщо ж говорити з практики, то на державній службі все тягнуть на собі жінки. Вони набагато відповідальніші і скрупульозно ставляться до реалізації ініціатив».

Закон і Бізнес