Закон і Бізнес


Ласкаво просимо з посади


№11 (1517) 13.03—19.03.2021
2492

18 березня адвокати GOLAW спільно з Американською торговельною палатою в Україні проведуть вебінар «Особливості звільнення топ-менеджерів».


Традиційно високий градус емоційності, який властивий трудовим спорам, підвищується при розірванні трудового договору з директором, менеджером з продажів, комерційним директором чи іншим працівником, який уповноважений приймати управлінські рішення.

Складність звільнень керівників та топ-менеджерів посилюється також чинним трудовим законодавством, яке не в повній мірі відповідає реаліям сьогодення та захищає в першу чергу інтереси працівника, а не роботодавця.

На вебінарі партнер, керівник судової практики GOLAW Катерина Манойленко та радник GOLAW Катерина Цвєткова детально окреслять законодавчі підстави та порядок звільнення керівників, а також наведуть актуальну судову практику в трудових спорах з топ-менеджерами.

Крім цього, спікери поділяться інформацією про судові справи з власної практики та дадуть практичні поради роботодавцям, як не допустити порушень при звільненні керівників.