Закон і Бізнес


Всі втомилися від імітації боротьби з корупцією – Вовк


Фото: facebook.com

16.02.2021 17:58
3425

Правове свавілля у «справі ОАСК» переконливо свідчить про те, що нам ще дуже далеко до правої держави. І якщо я, будучи суддею, не можу себе від цього захистити, то можу лише поспівчувати тим громадянам, які стикаються з подібними «антикорупційними» органами.


Так голова Окружного адміністративного суду м. Києва Павло Вовк прокоментував заяви про те, що НАБУ начебто не може знайти його на робочому місці, передає «Закон і Бізнес».

«Сьогодні, виявляється, мене також хтось десь шукав і знову не знайшов, про що я дізнався з телеграм-каналів, які пропагують «роботу» НАБУ. При цьому я на робочому місці й у жодні схованки не граю, - зауважив він.  - Але, вочевидь, НАБУ хотілося знайти не мене, а гучні заголовки. Варто віддати належне – це, на відміну від боротьби з корупцією, їм вдається, з чим я підлеглих пана Ситника і вітаю. Більше їх вітати немає з чим».

Також очільник ОАСК заявив про важливість реформування самих антикорупційних органів. «У нас багато говорять про необхідність судової реформи. Але останні події свідчать, що не менш нагальною проблемою є реформа циркових колективів на кшталт НАБУ, - написав П.Вовк.- Всі втомилися від імітації боротьби з корупцією. Наші антикорупційні органи стали синонімом самої корупції».

Закон і Бізнес