Закон і Бізнес


Мобільний розробник: хто це і які його обов'язки


.

29.01.2021 22:42
2419

21 століття – ера багатофункціональних гаджетів. Сьогодні важко зустріти людину, яка користується кнопковим телефоном. На зміну їм уже давно прийшли смартфони. Одночасно з появою цих пристроїв виник шалений попит на мобільних розробників.


Хто це

Спеціаліст який розробляє програмне забезпечення для планшетів і смартфонів. Виконувати цю роботу він може завдяки знанню однієї чи декількох мов програмування. Мобільні розробники діляться на дві категорії:

Вам знадобляться послуги мобільного розробника якщо потрібно створити додаток. Чим якісніше він буде зроблений, тим більша ймовірність того, що він стане популярним.

Як знайти мобільного розробника

Оскільки професія відносно нова вартих уваги пропозицій на ринку праці не так і багато. Щоб правильно обрати кваліфіковану людину та отримати від співпраці задоволення, для початку проконсультуйтеся з фахівцями у сфері вузькопрофільного рекрутингу. Зробити це можна тут https://indigo.co.ua/ua/services. Шанс відшукати кваліфікованого розробника зросте, якщо будете керуватися такими правилами.

Чітко сформулюйте задачу

Щоб отримати застосунок, в першу чергу ви повинні визначитися з його видом і функціями, які він повинен виконувати. Зробити це можна, відповівши на такі питання:

Створіть пробну версію продукту

Перед тим як створювати щось нове, переконайтеся в його релевантності й функціональності. Перевірте власні гіпотези, зробивши пробник у конструкторі. Для цього не потрібні глибокі знання програмування і багато грошей. Так ви впевнитеся в дієздатності задуму або ж забракуєте її.

Оцініть розробника

Не кваптеся віддати замовлення першому претенденту. Отримати додаток високої якості можна від людини з великим багажем знань і досвідом роботи. Не полінуйтеся і подивіться портфоліо спеціаліста, ознайомтеся з відгуками замовників. Оберіть 5-10 кращих розробників або студій і проведіть з кожним переговори.

Обирайте компанії які роблять продукт «під ключ»

Замовнику значно зручніше і спокійніше, якщо розробкою, дизайном і просуванням займаються люди з однієї команди. На вирішення задач йде менше часу, ніж тоді коли за кожний окремий процес відповідає незалежний фахівець. Розуміння одне одного з півслова дає можливість команді зробити гідний продукт.

Не відгукуйтеся на занадто дешеві пропозиції

Ваша мета – не зекономити гроші, а отримати функціональний продукт. Якщо хочете бути впевнені в якості, краще заплатіть більше. Такий підхід убереже вас від зайвих нервів і необхідності переробляти програму.

Щоб стати власником якісного мобільного додатку, доручіть його створення професіоналам. Виходячи зі свого досвіду і ваших побажань, вони зроблять продукт гідний уваги. Головне правильно введіть їх в курс справи й чітко опишіть своє бачення. Час від часу контролюйте процес, щоб вчасно відредагувати його напрямок в разі необхідності.

PROMOTED