Закон і Бізнес


Фазекош розповів про свого наступника на посаді голови РАЗО


.

13.01.2021 17:39
3786

Згідно із Законом про адвокатуру та адвокатську діяльність, одна й та сама особа не може бути головою ради адвокатів регіону більше ніж два строки підряд.


Під час новорічних канікул у Мукачевому відбулась зустріч голови Ради адвокатів Закарпатської області Олексія Фазекоша із заступником голови Вищої ревізійної комісії адвокатури Русланом Надьоном, в ході якої очільник РАЗО прокоментував чутки про свій відхід від адвокатури та пошуки наступника на посаді.

Зокрема, він зауважив, що наразі не планує йти у відставку, а наступник з’явиться лише через двадцять років. «Є закон, згідно з яким не можна переобиратися на одну й ту саму посаду більше двох разів. Але є й інші посади, - зауважив О.Фазекош. – На все воля божа і воля адвокатів».

Він також запевнив співрозмовників, що має багато планів на перспективу, а головним завданням для закарпатської адвокатури вбачає статус флагману позитивних процесів, які мають місце в Україні. «Ми єдині, сильні, стоїмо на сторожі інтересів правової держави и робитимемо все для адвокатів, а адвокати нас підтримують», - резюмував голова РАЗО.

Закон і Бізнес