Закон і Бізнес


Винуватці пандемії


№3-4 (1509-1510) 16.01—29.01.2021
3568

У Перу апеляційний суд у своєму рішенні принагідно звинуватив в навмисному створенні світової пандемії коронавірусу Біла Гейтса, Джорджа Сороса та сім’ю Рокфеллерів.


Як повідомляє RPP Noticias, відповідне рішення суду було винесено колегій суддів, яка розглядала апеляцію на продовження тримання під вартою чоловіка, що обвинувачується у зґвалтуванні.

Пояснюючи мотиви своєї відмови у перегляді рішення попередньої інстанції, судді заявили, що кримінальний процес був зупинений через пандемію коронавірусу. А пандемія, згідно із судовим вердиктом, «створена злочинними елітами, які керують світом».

«Жоден уряд світу, ні фізичні чи юридичні особи, ні захист відповідача не можуть стверджувати, що ця пандемія є передбачуваною, крім як її творці з числа [авторів] нового світового порядку, таких як Біл Гейтс, Джордж Сорос, Рокфеллери і т.д., які управляли і продовжують керувати нею в умовах максимальної секретності », — написано в рішенні суду.

Після цього вердикту OCMA— державне відомство, яке контролює судову владу в Перу, почало розслідування відносно суддів, які висунули конспірологічну теорію в своєму вердикті.