Закон і Бізнес


Татаров пообіцяв публічно розібрати справу проти нього


25.12.2020 10:23
1479

Стиль роботи керівників НАБУ і САП абсолютно зрозумілий – після грубої фальсифікації – публічне апелювання до громадськості і високих антикорупційних матерій. В їхні заяви щодо мене можна було б повірити, якби суспільству було продемонстровано хоч один доказ, відео, аудіо, електронні або документальні факти.


Про це заступник кервника Офісу Президента Олег Татаров написав у Telegram.

Нагадаємо, йдеться про справу, що стосується начебто протиправного отримання О.Татровим (до переходу на державну службу) знижки на паркувальне місце у житловому комплексі. Але, як виявилося, знижки забудовника були звичайним елементом формування ціни продажу майнових прав та надавалися на системній основі.

«Я публічно розберу кожну деталь цього кримінального провадження і покараю чиновника, який зарвався, правовими методами», - пообіцяв заступник керівника ОП.

 «А в моєму протистоянні зі скандальним Ситником – тільки його образа, неприкрита особиста помста і відволікання уваги від десятків фактів власного зловживання владою, проведення з метою особистого збагачення угод на окупованій українській території, присвоєння владних повноважень та інших злочинів, - переконаний О.Татаров. - Не може формувати порядок денний країни визнаний судом винним в корупції функціонер, фігурант десятка кримінальних проваджень і залежний від впливу «активістів» самозакоханий чиновник».

Закон і Бізнес