Закон і Бізнес


Юристам розкажуть про чатботи і блокчейн


21.12.2020 15:56
2386

Питання алгоритмів в праві, чатботів, як інструментів вирішення типових завдань в діяльності юриста розкриє освітній серіал «Цифрові юристи».


Про це повідомляється на онлайн-платформі «Дія. Цифрова освіта», інформує «Закон і Бізнес».

Серіал також надасть огляд технічних сервісів (Axdraft, PatentBot, LegalNodes, Opendatabot, Єдиний реєстр судових рішень, Єдиний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань). Розкаже, якими будуть юридичні професії майбутнього (лігал-інженер, кібер-слідчий, медіа-поліцейський, мережевий юрист і т. д). Пояснить, що таке технологія Blockchain та надасть приклади її застосування в юридичній діяльності, пояснить, що таке смарт-контракти та як на практиці замінити паперові стандартні угоди смарт-контрактами.  

Серіал складається з 4 серій тривалістю 5-8 хвилин. Перша серія присвячена темі цифровізації у праві, друга — чатботам, третя — блокчейну, четверта — монетизації роботи цифрових юристів. 

Зазначається, що після кожної серії передбачені тести, а також є фінальне тестування, після успішного складання якого кожен отримає сертифікат. 

Переглянути серіал можна тут. 

Закон і Бізнес