Закон і Бізнес


Привітання з Днем працівників суду


15.12.2020 09:51
11134

Сьогодні День працівників суду — професійне свято України, що відзначається щорічно 15 грудня. З цієї нагоди своїх колег привітали керівники судової системи та органів суддівського самоврядування. Редакція газети «Закон і Бізнес» долучається до привітань і бажає професійних успіхів, плідної роботи і добробуту на довгі роки!


Державна судова адміністрація України

Шановні судді, працівники апаратів судів, колеги!

З нагоди професійного свята від імені Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з Днем працівників суду!

Колектив кожного суду – це працівники, об’єднані спільною метою,  досвідчені, енергійні і кваліфіковані спеціалісти, які словом і ділом служать Закону, люблять свою справу, виконують її сумлінно і професійно.

Ваша праця надзвичайно важлива, відповідальна та вкрай необхідна для суспільства, адже по захист своїх прав громадяни йдуть саме до суду, до вас! І саме від вас залежить те, як вони сприйматимуть суд – установу, де відновлюються їхні права та притягуються до відповідальності ті, хто скоїв правопорушення або злочин.

Власне, це свято об’єднує працівників усіх установ судової влади, хто своєю самовідданою працею виконує обов’язки в ім’я законності та справедливості.

Почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагає від вас — суддів та працівників судових органів — високого рівня відповідальності, мудрості, досвіду, сумлінного виконання своїх обов’язків та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості, а найголовніше – поваги і любові до людей.

Я розумію, що цього року, у 20-ту річницю відзначення професійного свята, надзвичайно складно говорити про досягнення. Судова влада стикнулася з проблемою катастрофічного дефіциту фінансових ресурсів, через який найбільше страждають саме працівники апарату судів: головні спеціалісти, судові розпорядники, ІТ-спеціалісти, техніки, секретарі судових засідань, помічники суддів та інші такі важливі для належного виконання судами покладених повноважень працівники.

Не буду говорити про об'єктивні причини виникнення такої ситуації, про можливі шляхи виходу з неї, підтримку чи не підтримку ініціатив ДСА України іншими гілками влади, які мають на меті пом'якшення фінансового тиску на працівників судів та установ судової влади і, врешті-решт вирівнювання диспропорції в оплаті праці. Бо вірю, що спільними зусиллямиці проблеми обов'язково вирішаться.

А в день професійного свята я щиро дякую Вам за самовіддану працю, завдяки якій в Україні, за нинішніх умов установленого Урядом карантину, не припинив роботу жоден суд.

Тож прийміть мої найщиріші побажання миру і злагоди, щастя, добробуту і благополуччя, енергії та натхнення для нових звершень. Щастя, Вам і Вашим родинам.

 З повагою       

Т.в.о. Голови ДСА України Людмила Гізатуліна

 

Рада суддів України

Шановні працівники апаратів судів, колеги-судді!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого спільного професійного свята - Дня працівників суду!

Та найперше, прийміть мої слова вдячності за вашу щоденну і невтомну працю, якою ви забезпечуєте функціонування судової влади в Україні.

Цей рік, як ніякий інший, виявився складним і виснажливим для нас. Судова влада зіткнулася з критичним недофінансуванням усіх напрямків діяльності, загострився кадровий голод, нам довелося організовувати роботу в умовах пандемії, викликаної коронавірусною інфекцією, але ми вистояли. І я вам за це вдячний!

Вдячний за те, що ви залишаєтесь гарантами довіри громадян до держави та суспільної злагоди через здійснення незалежного і справедливого правосуддя, а ваша нелегка та відповідальна праця є запорукою ефективного захисту прав і свобод громадян та утвердження України, як правової держави.

Шановні судді, працівники апаратів, органів та установ системи правосуддя!

Цей рік складний, але я вірю, що ми впораємося з усіма проблемами. Бо ваші знання, досвід і мудрість будуть надійним дороговказом у розв'язанні найскладніших питань і життєвих ситуацій. Тож у день професійного свято прийміть побажання міцного здоров’я, сімейного тепла і затишку, добробуту та всіх гараздів. Наснаги вам, невичерпної енергії, мудрих рішень і віри.  Будьте щасливі та успішні!

 З повагою

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Вища рада правосуддя 

Шановні судді, працівники судів, органів та установ системи правосуддя, щиро вітаємо вас із професійним святом!

Чого повсякчас, а не лише в цей день прагнуть усі, хто працює у системі правосуддя? Звісно, мати змогу реалізувати ті принципи, заради яких прийшли у професію. Служити Закону, бути корисними громадянам і державі. В умовах правової визначеності і стабільності законодавства сумлінно виконувати свої посадові обов’язки. Почуватися незалежними і захищеними.

Із року в рік судова система долає все нові й нові виклики. Адже неузгоджена із суддівською спільнотою законотворчість часто спрямовується не на розвиток системи правосуддя, а на значне ускладнення роботи судів. Більшість з вас працює за двох, адже суддівські лави майже не поповнюються, а потік громадян, які сподіваються на відновлення в суді справедливості, не припиняється. Для багатьох людей суддя – це той, на кого покладається остання надія у пошуку справедливості.

Налагодження ефективної роботи судів та забезпечення суддівської незалежності має стати пріоритетом усіх гілок влади. Лише об’єднавши зусилля, ми зможемо досягти важливого для всіх результату – зробити правосуддя доступним і якісним.

Бажаємо вам, шановні судді, працівники судів, органів та установ системи правосуддя, міцного здоров’я, сили, наснаги, стійкості. Нових звершень. Миру та спокою вашим родинам.

Висловлюємо вдячність усім, для кого Закон, честь і гідність – понад усе. Віримо у краще майбутнє судової системи і всієї України.

Зі святом!

 

ВККС України

Шановні судді та працівники судових установ України!

Щиро вітаємо вас з Днем працівників суду і висловлюємо подяку за відданість справі, професіоналізм та принциповість у служінні Закону. Нехай людська шана стане гідною подякою за плідну працю, об’єктивність та неупередженість.

У день вашого свята бажаємо сил, наполегливості та успіхів. Зичимо міцного здоров’я, щастя та процвітання.

 

Верховний Суд

Колеги, вітаємо з Днем працівників суду!

Бажаємо професійних досягнень, натхнення, успіху, добробуту!

Добра, затишку, радості та здоров’я вам, вашим близьким та рідним!

 

Вітання голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка 

З Днем працівників суду! Зі святом!

Із року в рік, перед судовою гілкою влади постають все нові та нові виклики, тож бажаю всім працівникам суду мудрості й мужності, витримки та стійкості, аби залишатися у будь-якій ситуації – неупередженими, адже в Україні найбільшою цінністю завжди має бути верховенство закону і забезпечення прав та свобод кожного громадянина. І пам’ятайте, щодня ви робите вагомий внесок у розбудову країни як правової  та демократичної держави.

Переконаний, що попри всі виклики, нарешті, робота суду буде винагороджена високою  довірою суспільства.

 

Вітання голови Південно-західного апеляційного господарського суду Наталії Богацкої

Шановні колеги, щиро вітаю усіх з нагоди професійного свята - Дня працівників суду!

Хочу висловити слова вдячності усім суддям та працівникам судів за відданість своїй професії у час коли ми всі перебуваємо в умовах соціальної напруги та динамічних законодавчих коливань.

Саме завдяки високому професіоналізму, відповідальності, згуртованості колективу залежить якість роботи суду і рівень судочинства.

Ми мріємо про краще життя, ми віримо у справедливість та законність, і кожного дня долаємо труднощі заради належного здійснення правосуддя та побудови правового суспільства!

Бажаю всім міцного здоров’я, творчих задумів та натхнення на їх реалізацію, великих успіхів, емоційної стійкості та здійснення мрій!

Зі святом!

 

Національна школа суддів України

Шановні судді, працівники апаратів судів, колеги-юристи!

Від імені колективу Національної школи суддів України та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників суду!

У часи модернізації правосуддя Ваша місія є надзвичайно відповідальною – сприяти захисту громадянських прав та утверджувати принцип верховенства права.

Бажаю Вам завжди залишатися вірними складеній присязі та ідеалам справедливості, гідно виконувати свої високі обов’язки в ім’я законності, гуманізму, захисту прав і свобод людини!

Зичу всім професійних успіхів, життєвої енергії й оптимізму, міцного здоров’я і родинного затишку!

З повагою 

Ректор Микола Оніщук

Закон і Бізнес