Закон і Бізнес


У касаційних судах обрали представників до ВП ВС


01.12.2020 09:16
3346

Збори суддів Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду, Касаційного господарського суду у складі ВС, Касаційного кримінального суду у складі ВС обрали представників до Великої Палати ВС.


Про це видання «Закон і Бізнес» повідомили у прес-службі ВС.

Від Касаційного адміністративного суду у результаті таємного голосування до Великої Палати ВС обрані строком на три роки судді КАС Олександр ЗолотніковВсеволод Князєв та Олександр Прокопенко.

Від Касаційного господарського суду до Великої Палати ВС обрано Лілію КатеринчукЛарису РогачІгоря Ткача та Костянтина Пількова.

Від Касаційного кримінального суду до ВП ВС чотирьох суддів: Володимира БританчукаІрину ГригорʼєвуГалину Крет та Леоніда Лобойка.

Як нагадали у ВС, в суддів касаційних судів у складі ВС, обраних до Великої Палати ВС у грудні 2017 року, закінчується трирічний строк повноважень, передбачений Законом України «Про судоустрій і статус суддів».

Касаційний цивільний суд у складі ВС делегує своїх представників до Великої Палати ВС під час зборів суддів, які відбудуться 3 грудня 2020 року.

Закон і Бізнес