Закон і Бізнес


У Львові стартує Lviv Criminal Law Forum


30.10.2020 08:56
3114

Сьогодні, 30 жовтня, центром для обговорення актуальних проблем кримінального законодавства, практичних дискусій, обміном правових позицій та успішних кейсів адвокатської практики, – стане Львів.


Як повідомили «ЗіБ» в ААУ, Lviv Criminal Law Forum відбудеться  о 9:00 у приміщенні Premier Hotel Dnister (м. Львів, вул. Матейка, 6).

Lviv Criminal Law Forum – це платформа для висвітлення та обговорення тенденцій судової практики, обмін думками щодо стратегії та тактики захисту в кримінальних провадженнях, особливостях співпраці зі слідчими органами, в тому числі новоутвореними та міжнародними, а також можливість поспілкуватись з колегами.

Спікери: ТОП-адвокати та досвідчені юристи, судді різних інстанцій, представники слідчих та правоохоронних органів, науковці та інші.

Під час 3-х Сесій заходу ми поговоримо про таке:

- Безперервні реформи: плюси, мінуси, підводні камені

(Діяльність Конституційного Суду України як один із визначальних  векторів розвитку кримінального права та процесу. Обговорення практики та майбутніх конституційних проваджень/  Розширення повноважень Служби Безпеки України відповідно до нового законопроекту. Прогнози для адвокатів/  Чергова реформа прокуратури - знищення чи вдала реформа. Наслідки для кримінальних проваджень/  Проект Кримінального Кодексу України - кардинальна перебудова чи «косметичний ремонт)

- Досудове розслідування. Проблемні аспекти та корисні поради.

(Використання різних видів судочинства як спосіб отримання доказів в кримінальному провадженні /Нові тенденції в призначенні перевірок в рамках кримінальних проваджень. Дії адвокатів/ Ініціювання слідчих дій стороною захисту/Судова практика діяльності слідчих суддів  ВАКС)

- Судовий розгляд.  Стратегія захисту.

(Угоди в рамках кримінального провадження. Непередбачуваність судової практики/ Результати негласних слідчих дій. Підстави визнання недопустимим доказами. Судова  практика/ Виключення запису про розшук особи, покрокові дії/ Помилки сторони захисту в процесі - погляд зі сторони судді)

Трансляція за посиланням.

Закон і Бізнес