Закон і Бізнес


Кохання як прикриття


№42 (1496) 17.10—23.10.2020
3098

Скотленд-Ярду довелося виплатити значну компенсацію чоловікові, який дізнався, що його батько був поліцейським під прикриттям, а стосунки з його матір᾽ю були лише приводом для секретної операції.


Сума компенсації і особа чоловіка, який подав позов, не розкриваються. У ЗМІ він фігурує як TBS. Усе своє життя він вважав, що батько був опозиційним активістом і був змушений втекти з країни, аби уникнути арешту, пише The Guardian.

Але в 26 років чоловік дізнався, що насправді це був поліцейський, а стосунки з його матір’ю почав лише для того, щоб потрапити до лав активістів. Коли синові було два роки, повідомив, що побоюється арешту і має десь виїхати.

Як з’ясувалося, насправді він не тільки нікуди не виїжджав, а й отримав підвищення по службі. Більше того, в період роботи під прикриттям був одружений і мав двох дітей, про що, звісно, не повідомив коханій, яку використовував для прикриття.

Історія потрапила в пресу, і жінка впізнала зниклого спокусника на фото в газеті. У підсумку після судового позову їй та її сину виплатили компенсації.