Закон і Бізнес


Як підготуватися до податкової реформи: вебінар


25.09.2020 12:33
2086

Рішення проблем, пов’язаних із новими правилами оподаткування, особливо у компаній, що працюють з нерезидентами, запропонують на вебінарі від GOLAW «Як підготуватися до податкової реформи: case study».


Зміни до Податкового кодексу України за Законом 466-IX ще довго будуть обговорюватися у бізнес-середовищі, адже нові правила оподаткування стосуються всіх підприємців незалежно від розміру компанії чи її фінансових показників. Під час вебінару, що відбудеться 8 жовтня 2020 року, будуть детально розбрані рішення для 3 проблемних ситуацій, які можуть виникнути у власників бізнесу у зв’язку з новими правилами оподаткування. Особливу увагу буде приділено компаніям, що працюють з нерезидентами. 

Теми до обговорення:

Кейс 1: Пояснимо зміни в концепції бенефіціарного власника доходу та як її тепер застосовувати, як оподатковуються виплати за користування програмним забезпеченням та в чому полягає ідея концепції «прозорого підходу»;

Кейс 2: Розберемося, які зміни були внесені до поняття «постійного представництва», які можуть бути штрафи для нерезидентів за нереєстрацію постійного представництва та як податкова може дізнатися про таку діяльність нерезидента в Україні;

Кейс 3: Оговоримо основні зміни у підставах проведення податкових перевірок, в чому полягають особливості процедури взаємного узгодження та що таке примусове взяття нерезидента на облік. 

Спікер:

Ірина Кальницька, партнер GOLAW, адвокат

Ірина Кальницька очолює практику податкового права, а також практику реструктуризації та врегулювання проблемної заборгованості. Ірина консультує українські та іноземні компанії з питань національного та міжнародного оподаткування, мінімізації податкових ризиків, податкового структурування угод. Ірина має успішний досвід комплексного вирішення спорів клієнтів щодо скасування податкових повідомлень-рішень. Юрист також представляє інтереси іноземних та українських фінансових інституцій під час укладання договорів позики, реструктуризації кредитів та рефінансування.

Захід організовано спільно з Американською торговельною палатою в Україні.

Вебінар розпочнеться об 11:00.

Реєстрація на захід обов’язкова за посиланням.   

Закон і Бізнес