Закон і Бізнес


Комітет ВР обрав кандидатів до конкурсної комісії з обрання до САП


16.09.2020 09:48
3648

Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності визначив 7 представників до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.


Рішення було прийняте 15 вересня на засіданні Комітету, повідомляє «Закон і Бізнес» з посиланням на Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України.

Загалом, депутатські фракції і групи визначили для розгляду на засіданні Комітету 17 кандидатур до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у САП.  Повідомляється, що члени комітету заслухали більшість з них. 

Після заслуховування відбулося рейтингове голосування, за результатами якого з 17-и кандидатів Комітет визначив список з 7 кандидатів: В'ячеслав Навроцький, Олена Бусол, Андрій Гуджал, Олексій Дрозд, Катерина Коваль,  Богдан Романюк та Євген Соболь.

Цих кандидатів буде представлено на пленарному засіданні Верховної Ради у четвер, 17 вересня, йдеться в повідомленні.

Засідання проводилося  у режимі відеоконференції.

Як повідомляв «ЗіБ», що це вже третя спроба Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності відбирати представників від парламенту до конкурсної комісії, яка має обрати голову САП. Під час попереднього голосування монобільшості не вистачило голосів, навіть попри підтримку опозиції.

Закон і Бізнес