Закон і Бізнес


Розвиток підприємництва


№37 (1491) 12.09—18.09.2020
2774

У адвоката та засновника Юридичної компанії Incolance Ольги Драчевської вийшла стаття у журналі, присвяченому 25-річчю Київської торгово-промислової палати.


Компанія Incolance вже тривалий час є членом та надійним партнером Київської ТПП. А недавно О.Драчевську було нагороджено почесним дипломом «За значний внесок у розвиток підприємництва в Україні та з нагоди Дня підприємця».

У своїй публікації О.Драчевська детально проаналізувала питання «Чи очікувати економічний стрибок України після завершення світової кризи, яка пов’язана з поширенням епідемії коронавірусу COVID-19?»

Будь-яка криза, впевнена адвокат, дає шанс країнам на подальший економічний стрибок за умови скоординованого та ефективного алгоритму дій у складні часи.

Для українського Уряду гарною ідеєю О.Драчевська вважає імплементування інфраструктурних стратегій, тому що це стимулювання попиту на українські будівельні матеріали та метал. Наприклад, інвестиція в житлову і транспортну інфраструктуру з одного вкладеного долара створює 2—3 долари приросту ВВП.