Закон і Бізнес


У системі е-суд побільшало шаблонів заяв


07.09.2020 13:35
2977

В електронному кабінеті користувача підсистеми «Електронний суд» з’явились 5 нових шаблонів, до 4 існуючих внесено зміни.


Про це повідомляє «Закон і Бізнес» з посиланням на інформацію розміщену на офіційній сторінці у  Facebook ДП ІСС «Електронний суд».  

У переліку — первинні заяви:
1. Універсальний шаблон «Позовна заява» (Цивільне судочинство, Господарське судочинство, Адміністративне судочинство);
2. Позовна заява про визнання неправомірним та скасувати рішення тендерного комітету (Адміністративне судочинство);
3. Позовна заява про скасування постанови по справі про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі (Адміністративне судочинство);
4. Заява про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України (Цивільне судочинство).
Та вторинні заяви:
1. Універсальний шаблон «Клопотання» (Цивільне судочинство, Господарське судочинство, Адміністративне судочинство, Кримінальне судочинство, Адміністративні правопорушення).
Внесено зміни до наступних шаблонів:
1. Заява про видачу виконавчого документа на примусове виконання рішення третейського суду (Господарське судочинство) – змінено юрисдикцію суду;
2. Позовна заява про визнання протиправною та скасування постанови про адміністративне правопорушення (Адміністративне судочинство) – додано крок «Інші учасники».
3. Позовна заява про оскарження постанови у справі про адміністративне правопорушення у сфері дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі (Адміністративне судочинство) – додано крок «Інші учасники».
4. Позовна заява про стягнення заробітної плати за час затримки виконання рішення суду (Адміністративне судочинство) – змінено юрисдикцію суду.

Закон і Бізнес