Закон і Бізнес


Друге за сьогодні повідомлення про коронавірус у суді Києва


03.09.2020 14:51
3494

У працівника Шевченківського районного суду м. Києва виявлено захворювання на COVID-19.


Як повідомили «ЗіБ» у Шевченківському районному суді м. Києва, суд продовжує працювати в штатному режимі задля забезпечення кожному доступу до правосуддя.

У приміщенні провели дезінфекцію та інші профілактичні заходи.  Працівників, які безпосередньо контактували з хворим, відправлено на самоізоляцію з їх наступним тестуванням на COVID-19.

Відвідувачів просять утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень. Зробити це можна через поштову скриньку розміщену у фойє суду, сервіси «Електронного суду», за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти, факсу. Контакти розміщені на офіційному веб-сайті суду.

Зазначимо, що сьогодні це вже друге повідомлення про захворювання на коронавірус працівника суду, розташованого у місті Києві. Як раніше повідомив «ЗіБ», у працівника Київського апеляційного суду підтверджено діагноз COVID-19. При цьому у самому Шевченківському районному суді м.Києва це вже другий випадок захворювання на коронавірус, про перший стало відомо 20 липня 2020 року.

Закон і Бізнес