Закон і Бізнес


Морока в пір’ї


№32 (1486) 08.08—14.08.2020
2824

В одному з готелів австралійського штату Квінсленд два страуси навчилися підніматися по східцях і почали турбувати постояльців. За це їх позбавили доступу до закладу.


Страусів звуть Кевін і Керол, вони виросли недалеко від готелю. Раніше птахи були місцевою принадою та залучали постояльців, але потім стали морокою. Тварини навчилися підніматися по сходах і настільки знахабніли, що стали красти їжу прямо зі столиків, а також особисті речі гостей. Так, хтось із пернатих украв ключі від машини та заглянув усередину ванної кімнати, повідомляє Travel and Leisure.

Тому тепер доступ до готелю для них закритий. Але страуси не бажають так просто здатися, вони чергують біля входу, мабуть, сподіваються, що хтось із туристів пустить їх усередину. Тому власник повісив на вході попередження, що птахам вхід у готель заборонений через неналежну поведінку.

Попри те що страуси виглядають милими, вони становлять небезпеку. У момент переляку птахи дуже швидко біжать куди заманеться. Оскільки вага особин сягає 40 кг, це може спричинити травми та псування майна гостей. До того ж у страусів дуже гострі дзьоби.