Закон і Бізнес


Серцеїд у мантії


№32 (1486) 08.08—14.08.2020
4091

Служитель Феміди кілька місяців не може відбитись від палкої шанувальниці і просить захисту в досвідченого колеги. Про пристрасть, яку він викликав у сторони процесу, чоловік нікому не розповідав, називаючи це словом «переслідування», однак зрештою поділився секретом.


Суддя Андрій Бойчук із Приморського районного суду м.Одеси став об’єктом пристрасті для жінки, яку свого часу розлучив. Чи то йому настільки пасувала мантія, чи він щось таке сказав, чим закрутив голову стороні процесу, однак розійшовшись із остогидлим колишнім, дамочка готова була кинутись з головою в суддівські обійми. Але в її обранця були інші плани.

Два місяці тому жінка зізналась законнику у своїх трепетних почуттях і запропонувала йому руку і серце. Відтоді й дня не проходить, щоб вона не надіслала вісточку в месенджері, описуючи яка райська насолода їх чекає у разі, якщо служитель Феміди стане її наступним чоловіком. У випадку, якщо А. Бойчук відкине пропозицію і відмовиться, жінка обіцяє зіпсувати йому кар’єру.

Ні обіцянки прекрасного спільного майбутнього, ні погрози не розтопили холодного суддівського серця. Тому закоханій довелось підтвердити серйозність власних намірів діями. Вона спробувала проникнути в житло законника, стала стежити за ним і заборонила зустрічатись з іншими жінками, а також спробувала познайомитись з його мамою.

А.Бойчук відчув себе безсилим зупинити самостійно пристрасть жінки, на яку він не здатен відповісти взаємністю, тож звернувся до Вищої ради правосуддя за підтримкою (№3653/0/6-20). Він попросив голову ВРП Андрій Овсієнка допомогти йому і захистити суддівську незалежність від божевільної від кохання особи. А. Бойчук поділився з А. Овсієнком підозрами, що в неї мабуть якісь розлади із психікою.

Слід зазначити, що законник вже скаржився на  переслідування жінки наприкінці квітня, однак посоромився зізнатись, що саме йому пише напасниця. Тоді ВРП ніяк не відреагувала на повідомлення, тож цього разу довелось розповісти всю правду.