Закон і Бізнес


Абітурієнти можуть зареєструвати е-кабінет незважаючи на помилки в документах — МОН


04.08.2020 18:15
2665

Вступникам, які не можуть зареєструвати особистий електронний кабінет через помилки у документах про повну загальну середню освіту, необхідно звернутись до сервісу підтримки. Терміново виготовляти дублікати не потрібно.


На адресу сервісу підтримки електронних кабінетів вступників, що забезпечується технічним адміністратором ЄДЕБО ДП «Інфоресурс», необхідно надіслати листа (електронна пошта ez@inforesurs.gov.ua).

До листа слід  додати: сканкопії (фото) свідоцтва/атестата про ПЗСО (з ПІБ, серією, номером, датою видачі), сертифіката (з ПІБ, номером, піном, роком видачі), паспорта (з ПІБ, серією, номером, датою видачі, терміном дії (для ID-паспорта), скріншоти з помилкою.

Тема «Помилка при реєстрації П3.3.1» – при помилці «П3.3.1 Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності в даті народження, вказаними в документі про ПЗСО та сертифікаті ЗНО»;        

Тема «Помилка при реєстрації П3.3.2» – при помилці «П3.3.2 Помилка при реєстрації: в даних вступника, що містяться в ЄДЕБО, є розбіжності в ПІБ, вказаними в документі про ПЗСО та сертифікаті ЗНО».

Як пояснили в МОН, у разі виявлення вказаних вище помилок, їхнє тимчасове виправлення здійснює ДП «Інфоресурс» без необхідності негайної заміни документа (виготовлення дубліката) – це дасть можливість вступникам подати електронні заяви. Виготовлення дублікатів повинно бути здійснено не пізніше 1 листопада 2020 року.

Закон і Бізнес