Закон і Бізнес


Конференція адвокатів Донецької області збереться у вересні


31.07.2020 14:31
1781

Звітньо-виборча Конференція адвокатів Донецької області відбудеться 12 вересня 2020 року.


Таке рішення 29 липня 2020 року ухвалила Рада адвокатів Донецької області, повідомляє «Закон і Бізнес».   

Зазначається, що порядок денний було затверджено рішенням від 12.06.2020 № 5 Ради адвокатів Донецької області.

На конференції планується заслухати та затвердити звіти голови ради адвокатів Донецької області, голови КДКА Донецької області з 21 грудня 2019 року по день проведення Конференції, представників адвокатів Донецької області у складі Ради адвокатів України та Вищої КДКА про їх роботу у звітний період.

Також планується розгляд та затвердження висновку ревізійної комісії адвокатури Донецької області  за результатами перевірки фінансово господарської діяльності Ради адвокатів Донецької області та КДКА Донецької області, затвердження штатного розпису та кошторису Ради адвокатів та КДКА Донецької області на 2021 рік.

Крім того заплановано обрання чотирьох  членів Ради адвокатів Донецької області;  п’яти членів кваліфікаційної комісії адвокатури Донецької області; п’яти членів дисциплінарної комісії адвокатури Донецької області; членів ревізійної комісії адвокатури Донецької області та представника адвокатів регіону у складі ВКДКА.

Звітно-виборча конференція адвокатів Донецької області запланована  на 12 вересня 2020 року об 11 годині 00 хв. у місті Краматорську Донецької області за адресою: м.Краматорськ, бульвар Краматорський, 41.

Усі загальні збори адвокатів області, які проводяться у містах Краматорську, Маріуполі, Покровську відбудуться 22 серпня 2020 року об  11:00.

Адреси проведення зборів наведені у листі Голови Ради адвокатів Донецької області.

Закон і Бізнес