Закон і Бізнес


НААУ ініціює обговорення проекту змін до закону про БПД


29.07.2020 10:29
2476

Національна асоціація адвокатів України запрошує долучитися до обговорення проекту змін до Закону України «Про безоплатну правову допомогу».


Про це йдеться в повідомленні НААУ, передає «Закон і Бізнес».

Коментарі та аналітику просять направляти до 7 серпня на електронну адресу info@unba.org.ua , зазначивши тему листа «БПД».

В Асоціації нагадали, що проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення доступу до безоплатної правової допомоги та підвищення якості її надання» було презентовано у Міністерстві юстиції 17 липня.

Документ підготовлено в рамках проведення 5 блоку Моніторингу впровадження та аналізу ефективності прийнятих нормативно-правових актів у сферах правового регулювання банкрутства, виконання судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб), судово-експертної діяльності, судоустрою та судочинства, кримінальної юстиції, адвокатури та адвокатської діяльності експертна група з питань суміжних з правосуддям правових інститутів Директорату правосуддя та кримінальної юстиції Міністерства юстиції.

Порівняльна таблиця до проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення доступу до безоплатної правової допомоги та підвищення якості її надання».

Пояснювальна записка до проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення доступу до безоплатної правової допомоги та підвищення якості її надання».

Закон і Бізнес