Закон і Бізнес


В гості до літа

Які країни обирають туристи для відпустки в 2021 році


Мабуть, зустріти новий 2021 рік на пляжі в ОАЕ — не така вже і погана мрія.

№30 (1484) 25.07—31.07.2020
4185

Попри карантинні обмеження в багатьох країнах, завзяті туристи не полишають надії вже найближчим часом вирушити в подорож. Які ж країни в пріоритеті наступного року?


Уподобання туристів вирішила з'ясувати найбільша швейцарська туристична компанія, повідомляє Lonely Planet. Вона використовувала доступні дані пошукових систем і склала карту найбільш затребуваних місць для відпустки в 2021 році.

Виявилося, що наступного року найпопулярнішим напрямком для подорожей можуть стати Об᾽єднані Арабські Емірати. В гості до вічного літа хочуть попрямувати як жителі Індії, Пакистану і Південної Кореї, так і Домінікани, Лівії та Конго.

Наприклад, американці та канадці зацікавлені в подорожі по Японії. Хоча у світі за популярністю подорожі до Канади, США і Катару займають друге місце.

Замикає трійку популярний серед наших громадян Єгипет. Втім, якщо судити за запитами, то українці найчастіше цікавляться відпочинком в Іспанії. Це ще раз доводить, що мріяти і поїхати — дві великі різниці. Адже більшість поляків, румун і болгар, наприклад, не проти відпочити на Мальдівах. Як і деякі українські політики.

До речі, іспанці й турки теж не проти помандрувати по світу і для цих цілей обирають Італію. Тоді як німці їдуть до Туреччини, а французи — до сусідньої Бельгії. Цікаво, що єгиптяни і фіни хочуть поїхати до Норвегії. Фіни, напевно, тому що поряд, а єгиптяни — щоб відпочити від пекучого сонця і… туристів.

Для жителів Південної Америки найпопулярніший напрямок — Перу. А ось австралійці не хочуть далеко їхати і зосередилися на сусідніх островах Фіджі.

З таблицею «Найпопулярніші місця відпочинку 2021» можна ознайомитись на нашому сайті.