Закон і Бізнес


У масках та перчатках: ВКДКА відновила засідання із посиленими заходами безпеки


Голова ВКДКА Сергій Вилков вручив Володимиру Одноволу відзнаку.

23.07.2020 12:17
2196

Через карантинні обмеження Вища кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури тривалий час не проводила засідання. Але після значної перерви в роботі, ВКДКА відновила розгляд скарг.


В адаптованому до карантинних вимог форматі, члени ВКДКА знову зібрались для прийняття рішень за скаргами на рішення Кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури регіонів, передає кореспондент видання «Закон і Бізнес».

Для проведенння засідання обрано приміщення із відповідною площею, що допомагає притримуватись соціальної дистанції. ВКДКА забезпечує учасників засідання одноразовими захисними масками та рукавичками, що будуть змінюватись кожні 3 години та утилізуватися належним чином. На трьохденному засіданні заплановано розглянути 67 скарг.

Проте навіть у нових умовах  роботи є місце для приємних вражень. Так, під час засідання було нагороджено орденом "Видатний адвокат України" адвоката з 30-річним стажем роботи, члена ВКДКА Володимира Одновола.

На думку голови ВКДКА Сергія Вилкова величезний вклад В.Одновола був несправедливо непомічений досі. Нагороджений в свою чергу подякував всьому колективу, який було створено у 2012 році, за принциповість, дружність і професіоналізм.

Закон і Бізнес