Закон і Бізнес


ДБР реорганізує теруправління та шукає керівників


20.07.2020 13:30
3032

Державне бюро розслідувань реорганізує територіальні управління, перегляне їх штатну чисельність та проведе конкурс на посади директора та заступників директора теруправлінь.


Про це йдеться в повідомленні Державного бюро розслідувань, передає «Закон і Бізнес».

«У всіх територіальних управліннях ДБР буде застосований єдиний підхід до формування керівного складу. Зокрема, ТУ очолюватимуть директор і два заступники – один із слідчої, інший – з оперативної роботи», — зазначили в ДБР.

Згідно із інформацією,  діючі директори та заступники теруправлінь, які відповідно до попередньої штатної структури є державними службовцями, наразі отримують повідомлення про ліквідацію посад державної служби та введення посад старшого начальницького складу.

Крім того, планується перегляд штатної чисельності окремих теруправлінь з метою більш рівномірного розподілу навантаження на слідчих.

«Якщо на одного слідчого ТУ в Києві припадає в середньому 90 кримінальних проваджень, то, приміром, у Мелітополі цей показник становить 9 справ на слідчого», — пояснили в відомстві.  

Документи від кандидатів, які бажають взяти участь у конкурсі, приймаються з 9 год. 00 хв. 20 липня 2020 року до 18 год. 00 хв. 02 серпня 2020 року включно. У відповідному оголошенні ДБР також є список вакантних посад та перелік необхідних документів.

Закон і Бізнес