Закон і Бізнес


Адвокатське об'єднання «Litigation Group» повідомляє про посилення команди радником Михайленком Владиславом та партнером Мариною Сіліною


Владислав Михайленко та Марина Сіліна поповнили команду Litigation Group.

20.07.2020 10:47
2966

Раді повідомити, що 1 липня 2020 року команда АО «Litigation Group» поповнилась досвідченим радником в сфері земельного права та нерухомості - Владиславом Михайленком.


Пан Михайленко є депутатом Київської міської ради VII скликання, входить до складу постійної комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Істотний практичний досвід, отриманий в органах місцевого самоврядування, а також глибокі теоретичні знання Владислава Михайленка в сфері земельних правовідносин та нерухомості нададуть можливість суттєво розширити спектр послуг компанії.

Також, 1 липня 2020 року Рада старших партнерів АО «Litigation Group» прийняла рішення про призначення на посаду партнера фірми – адвоката та керівника судової практики Марину Сіліну.

Марина Сіліна приєдналася до команди АО «Litigation Group» в 2015 році. Марина Сіліна є одним із найкращих молодих адвокатів України за результатами Всеукраїнського конкурсу «Молодий правник 2019 року». Вона спеціалізується на супроводі судових спорів в судах господарської, адміністративної та цивільної юрисдикції, а також ЄСПЛ. Марина представляла і захищала інтереси українських і іноземних клієнтів, в тому числі високопосадовців.

PROMOTED