Закон і Бізнес


Скарги щодо аукціонів з оренди держмайна прийматиме спецкомісія Мінекономіки


17.07.2020 10:56
2508

Пропозиції та скарги щодо аукціонів з оренди державного та комунального майна розглядатиме комісія, що буде створена при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.


Кабінет міністрів на засіданні 15 липня затвердив Порядок подання скарг щодо аукціонів з оренди державного та комунального майна, зокрема електронних, повідомило Мінекономіки,  передає «Закон і Бізнес».

Документ передбачає створення Комісії з розгляду скарг та пропозицій, визначає організаційні засади її діяльності та порядок прийняття рішень за результатами розгляду скарг та пропозицій.

«Ринок оренди держмайна — це справжній ринок, з боротьбою за найвигіднішу ціну та найкращі умови. Саме тому надзвичайно важливо створити Комісію при Мінекономіки для розгляду питань, що виникають під час аукціонів з оренди державного та комунального майна. Це забезпечить рівні та прозорі умови всім учасникам», — зазначила заступниця Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Світлана Панаіотіді.

Про терміни творення Комісії з розгляду скарг та пропозицій не повідомляється.

Закон і Бізнес