Закон і Бізнес


Готель на колесах


№28 (1482) 11.07—17.07.2020
3385

У національному парку Крюгера в ПАР на покинутому залізничному мосту через річку Сабі з’явиться розкішний готель. Причому його не побудують, а перероблять з потягу.


Поїзд буде переобладнаний у нове житло, яке, за словами представників майбутнього готелю, «вшанує гостей, які досліджували парк майже 100 років тому», повідомляє Travel & Leisure.

Перші відвідини парку були дозволені на початку 1920 років. У той час потяг зупинявся на ніч в тому місці, де тепер буде розташований готель. Тоді це був єдиний спосіб відвідати парк.

Усередині потягу-готелю будуть кімнати зі скляними стінами, щоб туристи могли насолоджуватися краєвидами протягом усього дня. А також — відкрита тераса з басейном. У готелі буде 31 номер з шикарними меблями, вікнами від підлоги до стелі і власною ванною.

Будівництво готелю затягнулося через пандемію, проте передбачається, що перші гості зможуть заселитися в нього наприкінці 2020 року.

Національний парк, що розташований між річками Лімпопо і Крокодил, названий на честь президента Трансвааля Пауля Крюгера. Ще у 1884 році він запропонував створити тут природоохоронну зону.