Закон і Бізнес


Вбивця білого козлика


№27 (1481) 04.07—10.07.2020
4688

Шукай — і знайдеш. Ось яким принципом користувалася позивачка у виборі судді. Хоча щоразу автоматизована система підкидала їй не тих, кого треба, жінка мала намір боротися за бажаного служителя Феміди всіма способами.


Ольга Саламон з Деснянського районного суду м.Києва взялася за справу, в якій всі її колеги вже заявили самовідвід. Ідеться про позов особи проти діагностичного центру про визнання дій неправомірними та стягнення компенсації за моральну шкоду.

О.Саламон відмовилася стягувати бажану суму, а саму позовну заяву залишила без руху й веліла позивачці усунути недоліки протягом 5 днів. Але розлючена жінка, яка вирішила будь-що змусити медиків з діагностичного центру їй заплатити, замість усувати недоліки заявила судді відвід. Однак цієї заяви не задовольнили, адже громадянка вже й так довела до самовідводу не одного законника.

Позивачка не збиралася здаватися. Вона писала заяви знов і знов, за червень їх назбиралося 19. Аргументувала своє бажання тим, що суддя корумпована, також доводом не на користь законниці стало те, що її чоловік відкрив приватну школу.

Позивачка впевнена, що за служителькою Феміди водяться такі гріхи, як хабарі, знищення судових справ та надто великі статки, тоді як сама громадянка перебуває у скрутному матеріальному становищі. Нарешті, жінка впевнена, що чоловік судді співає псалми на ідиші, хоча хрестився, а це свідчить про те, що та парочка — сатаністи. Також людина впевнена, що благовірний законниці вбив на кладовищі білого козлика, а сама суддя незаконно виготовляє алкоголь і споює ним колег.

Ці наклепи О.Саламон уважає образою суду. Вона звернулася до Вищої ради правосуддя (№3109/0/6-20), просячи захистити її авторитет, а проти фантазерки відкрити кримінальну справу.