Закон і Бізнес


Юристи розглянуть основні зміни податкової реформи


04.06.2020 08:55
4346

Сьогодні, 4 червня, ЮФ GOLAW спільно з Американською торговельною палатою в Україні проведуть вебінар «Податкова реформа 2020: основні зміни».


Офіційної публікації законопроекту 1210 чекали з початку року: текст документу редагувався сотні разів і лише минулого тижня документ підписав Президент України.  Зокрема, багато спорів законодавців викликали питання щодо конструктивних дивідендів, правил контрольованих іноземних компаній, розумної економічної мети.

Під час вебінару, який розпочнеться о 11:00, розглядатимуться основні положення  нового податкового законодавства: які зміни можна вважати позитивні, а які – ні, як нові норми вплинуть на бізнес та чи дійсно варто очікувати на покращення.

Теми до обговорення:

-  Адміністрування податків:

Строки давності;

Розумна економічна причина (ділова мета) господарських операцій;

Відповідальність;

Податкові перевірки;

Адміністративне оскарження.

- Постійні представництва.

- Податок на доходи нерезидентів.

- Контрольовані іноземні компанії + обмін інформацією.

- Податок на прибуток.

- ПДВ.

- Спрощена система оподаткування.

 

Спікери:

-        Ірина Кальницька – партнер GOLAW, керівник практики податкового права, адвокат

-        Олена Сулима – старший юрист GOLAW, адвокат

-        ВікторіяБубліченко – юрист GOLAW

 

Ірина Кальницька, партнер GOLAW, адвокат

Ірина Кальницька очолює практику податкового права, а також практику реструктуризації та врегулювання проблемної заборгованості. Ірина консультує українські та іноземні компанії з питань національного та міжнародного оподаткування, мінімізації податкових ризиків, податкового структурування угод. Ірина має успішний досвід комплексного вирішення спорів клієнтів щодо скасування податкових повідомлень-рішень. Юрист також представляє інтереси іноземних та українських фінансових інституцій під час укладання договорів позики, реструктуризації кредитів та рефінансування.

 

Олена Сулима, старший юрист GOLAW, адвокат

Олена є старшим юристом GOLAW та надає професійні консультації з питань оподаткування. У фокусі її роботи здійснення аналізу та оцінки податкових аспектів і ризиків угод та діяльності. Олена успішно представляє інтереси клієнтів фірми у податкових та інших контролюючих органах, під час проведення перевірок, під час досудового врегулювання спорів та у спорах різної спеціалізації в судах всіх інстанцій. Юрист також займається питаннями захисту прав інтелектуальної власності та дотримання вимог законодавства щодо захисту прав споживачів в різних сферах господарювання, і вимог законодавства про рекламу.

 

Вікторія Бубліченко, юрист GOLAW

Вікторія Бубліченко є юристом GOLAW та має значний досвід комплексного юридичного супроводу бізнесу, що передбачає, зокрема, надання консультацій в галузях податкового та господарського права. Юрист консультує українські та іноземні компанії щодо оподаткування трансакцій як з точки зору українського, так і міжнародного податкового права. Вона здійснює супровід податкових перевірок бізнесу та має успішний досвід оскарження результатів таких перевірок в адміністративному та судовому порядку.

Реєстрація на вебінар за посиланням.

Закон і Бізнес